Press "Enter" to skip to content

Anbefaling: Babys første appspil – god at starte med

Fra 1 år: Det er så simpelt, og derfor er det fedt!

Min søn er 5 år nu, og vi har helt ærligt pløjet Appstore igennem. Både, fordi det fra starten af fangede ham men også, fordi jeg selv syntes, det var sjovt og spændende. Jeg har lavet voksen apps, så sikken en verden, der åbnede sig.

Når jeg tænker tilbage og skal komme med en anbefaling af den bedste app(serie), som vi har fået mest ud af, og som stadig er aktuel, så er det det serien Video Touch, hvor prisen er 0.99$ pr. app – absolut pengene værd.

Kan og skal en 1-årig spille app-spil?

Da jeg var gravid, kan jeg huske, jeg blev “forarget” over en mor i bussen, der gav sit barn sin telefon: “Tænk, at hun underholdte sit barn i bussen med en telefon… OMG!” Tro mig! Jeg er blevet meget klogere selv siden da. Det gik faktisk ret hurtigt. Ha ha…

Så selvfølgelig giver man sit barn skærmen alene en gang i mellem for bare lige at få 10 minutter selv til at gå i bad, lave mad eller aflede et overtræt barn. Jeg tror, at vi alle sammen gør det absolut bedste, vi kan.

Hos os har vi i mange år haft den aftale – særligt da Bertram var 1-3 år – at vi så vidt muligt ser på skærmen sammen. Det er uanset, om det er TV-skærm, iPad eller iPhone. Og derudover – a mother gotta do, what a mother gotta do!

12 billeder bliver til 12 videofilm (der varieres, når man klikker flere gange). Kvaliteten af videoerne er rigtig høj og lyden er god. Så lad dig ikke afskrække af de mindre kønne app-ikoner, der kommer til at ligge på din telefon. Det er super sjove apps for den lille fra 1 år og helt op til 4 år. God fornøjelse!

Video Touch – Wild Animals