Press "Enter" to skip to content

For 2 år siden var jeg ved at gro fast bag en computerskærm

For 1 1/2 år siden sagde jeg sagde farvel til mit job som konsulent i forlagsbranchen og rejste mig fra computerskærmen. Siden da har jeg fræset Danmark tyndt som Popsi (sammen med Krelle, Christian Reinholtz) og mødt alverdens kloge mennesker, men mest af alt – titusindvis af vidunderlige børn. Og det er med en fed streg under vidunderlige. For børn er børn: Åbne, kærlige, nysgerrige, fordomsfrie, glade, givende og accepterende. Det er de på tværs af kulturer, status, baggrund, alder og størrelse.

Nogle af de seje voksne jeg har mødt er…

 • Dem der passer på børnene på landets cancerafdelinger
 • Forældrene til børnene på landets cancerafdelinger
 • Personale og forældre til børn med kroniske sygdomme
 • Smilfonden
 • Ildsjæle der arrangerer kultur for vores børn
 • Frivillige fra LEGO
 • Frivillige i det hele taget
 • Vores venner hos Legeakademiet.dk
 • Vores venner hos Bobles, Vores Børn og Børneulykkesfonden
 • Red Barnet
 • Min prinsessedrøm
 • Entusiastiske dagplejere og pædagogisk personale
 • Vores dygtige venner hos Universal og Splay

Listen fortsætter i det uendelige og den gejst og ildhu, jeg har mødt, er bare i orden! Danmark er fyldt med mennesker, der vil det bedste for vores børn!

Læger formidler

Igennem Popsi og Krelle har jeg også mødt og arbejder nu sammen med Læger Formidler – en frivillig forening, der er grundlagt og drevet af læger, der ønsker at udbrede større forståelse omkring sygdom og sundhed, for eksempel deres projekt “Trygge Forældre”. Du kan se deres videoer under “Trygge forældre” her på siden (klik her >), og i 2020 udkommer vi sammen med projektet “Popsi og Krelle hos lægen”.

Jeg har krudt i røven

Ja, som du nok har lagt mærke til, så har jeg krudt i røven (som vi siger på Lolland, hvor jeg er fra), og jeg manglede ligesom en ekstra legeplads, hvor jeg kunne kommunikere lidt mere med de voksne. Jeg støder jo hele tiden på dygtige fagfolk, der har viet deres karriere til børns sundhed, kreativitet og pædagogik. Dét vil jeg gerne fortælle om, og jeg vil også gerne hjælpe med at dele deres viden videre.

Jeg er selv mor, og har en dreng, Bertram, på 5 år.

Derfor har jeg skabt Mig og familien – en platform, hvor jeg kan skrive uformelt og i hyggelig bloggerform til forældre, bedsteforældre og professionelt personale i vuggestuer, børnehaver og dagplejere.

Velkommen til Mig og Familien.

Maiken Ingvordsen
Marts 2020